keskiviikko 6. elokuuta 2014

Vaunukävelyä ja kahvakuulailua!

Vaikka kesä vielä jatkuu, on meidän perheessä askeleet kohti arkea alkaneet. K palailee tällä viikolla vähitellen töihin ja ihanat kesäpäivät koko perheen kanssa alkavat olla takana päin tämän kesän osalta. Huoh! Todellinen arkeen paluu koittaa ensi viikolla, kun isommat lapsoset palaavat toinen päiväkotiin ja toinen aloittaa koulun - jännää! Tänään harjoittelimme pikkuherran kanssa arkeen paluuta eli kun K lähti aamupalaveriin, me lähdettiin vaunukävelee. Pikkuherralla on ollut viime aikoina vähän vaunukiukuttelua, joten nyt mennään hetki vähän iisimmin (eli kävellen) ja lyhyemmin, niin jospa se kiukuttelu laantuisi. Vajaa tunnin aamuvaunuilu sujui hienosti ja pikkuherra jopa nukahti vaunuihin ja sitä ei ole tapahtutunut aikoihin. Jes! vEhkä iisimpi meininki ja kopan vaihto auttoivat.

Puolilta päivin olimme sopineet K:n kanssa, että hän ottaa pikkuherran tunniksi, jotta minä pääsen kahvakuulatunnille. Ensimmäinen todellinen lihaskuntotreeni synnytyksen jälkeen tuntui aivan kamalalle ja huomenna varmasti vielä kamalammalle, mutta hengissä selvittiin ja periksi ei annettu. Oli kyllä mahtavaa tuntea taas lihasten olemassa olo! Ja jospa ne lihakset tulisivat taas esille, kun niitä vähän houkuttelee (eli treeniä, treeniä!)

Huomenna suunnitelmissa on bodycompat, joka on yksi lempilajeistani. Vaikka huomisen aamun ylösnouseminen vähän jännittääkin (tai pääsenkö edes ylös!!), niin isolla innolla odotan huomista tuntia :) Loppuviikolla lähdemme käymään Porissa rakkaan serkkuni perheen luona, joten tiedossa on ainakin yksi juoksulenkki huippu laadukkaassa seurassa!

Aurinkoa ja hymyjä!
Alla fiiliksiä aamun vaunuilulta :)


2 kommenttia:

  1. Tosi kiva tämä blogi -- tyylikäs :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) ja tuunaus jatkuu kun lapsiperheen arki lähtee taas kunnolla rullaa!

      Poista