maanantai 4. elokuuta 2014

Supertreenipäivä!

Eilinen käynti yleisurheilukentällä teki niin lähtemättömän vaikutuksen, että uudelleenhan sinne oli tänään päästävä. Jalat painoivat eilisen jäljiltä ehkä tonnin, mutta kentälle lähdettiin ja kun dieseljuna lämpeni oli treenaaminen taas mahtavaa. Tänään treeni tehtiin kuntopiirityyliin (kuten eilen vähän suunnittelin) eli 20 kierrosta juoksua ja 20 lihaskuntoliikettä, niin että toinen meistä on aina pikkuherran luona tekee lihaskuntoliikkeitä ja toinen juoksee rataa ympäri. Treeni kuulosti kunnianhimoiselta (etenkin kun Pikkuherra oli mukana :D) ja sitä se olikin. Viisi viimeistä kierrosta juoksua ja lihaskuntoa otti jo melko koville, mutta loppuun asti vedettiin. Viimeinen "lihaskuntoliike" oli kummallakin pikkuherran syöttö, koska hän heräsi vasta tällöin ekan kerran! Huikee treeni ja mahtava fiilis! Ensi kerralla meinaan suunnitella vähän tarkemmin mitä liikkeitä aina teen, sillä nyt huomasin tekeväni aika moneen kertaan samat liikkeet :) Onks sulla mulle antaa hyviä, koko kehon lihaskuntoliike ideoita?

Eikä treenipäivä loppunut tähän! Kuten tuossa loppuviikolla kirjoittelin, niin tänään oli se päivä kun latasin taas jumppakorttini täyteen iskuun. Iltatreeninä oli siis mahtava Riinan spinning. Oli kyl hienoa polkea pyörää pitkästä aikaa niin, että a. Ei ollut koko ajan vessahätä, b. Jonkun jalka ei painanut mun kylkeä ja c. Pystyin hengittää normaalisti :) 

Nyt on siis tämä treeniviikko korkattu ja huomenna on heti viikon palautuspäivä ja pääsen HIERONTAAN! Lisää treeni kuulumisia siis keskiviikkona :) 

Nautiskellaan pitkästä kuumasta kesästä! 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti