torstai 22. tammikuuta 2015

Vaaleanpunainen excel

Vuodenvaihteen jälkeen annoin itselleni luvan aloittaa häähömpöttäminen. Asiat siis tärkeysjärjestykseen ja excelin tekoon! En ole mikään maailman suurin exceleiden ystävä, mutta jolloin tavalla saan exceleiden avulla aina asiat parempaan järjestykseen ja näen mikä tai mitä pitää tehdä nyt ja mikä myöhemmin. 

Tämän viikon ohjelmassa onkin ollut häiden osalta häiden to do-excelin teko ja ensimmäinen kommenttikierros rakkailla kaasoillani :) Veikkaan, että vaikka excelistä tuli aika kattava, löytävät he siihen jotain lisättävää! Ja se on heidän tehtäväkin :)

To do-excelin lisäksi kävimme K:n ja pikkuherran kanssa sovittamassa K:n hääpukua, josta tulee TÄYDELLINEN! Sovimme myös vuokraamon kanssa bestmannien asusteista ja meidän perheen poikien pikkufrakkien vuokrauksesta. Voi, noista meidän pikkumiehistä tulee niin syötäviä <3 Morsiustyttöjen mekot tulivat myös postista, joten monta asiaa on jo poissa kilometrien pitkästä to do-excelistä!!

Maanantain raakaruokailta oli niin inspiroiva! Palaan siihen lopummalla viikkoa! Olen niin täynnä vihreää energiaa!

Vaaleanpunaisia hääajatuksia ja vihreää energiaa viikkoosi!


2 kommenttia:

  1. Meilläkin Excelit käy kuumana täällä :D hauskaahan se vaan (ainakin vielä :D) on, ei stressiä vaan kivaa suunnittelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Kerranhan sitä vaan mennään naimisiin eli nautitaan joka hetkestä ❤️

      Poista