maanantai 11. elokuuta 2014

Etelänleirillä lännessä ja juoksulenkki sateessa

Maailmassa on monta paikkaa missä sielu lepää ja yksi niistä on kummipoikani isovanhempien kesähuvila. Meri, valkoinen hiekka ja uskomattoman kaunis ja sielukas vanha pitsihuvila kutsuvat luokseen aina kerran kesässä ja niin myös tänäkin! Syötiin, ulkoiltiin ja tietenkin myös lenkkeiltiin :) Reilu puolituntia laadukkaassa seurassa juoksua ja askel oli kevyt, vaikka viikon muut treenit vähän painoivatkin!

Viikonlopun pidin tarkoituksella treenivapaana ja tänään korkkasin viikon kuuden kilsan juoksulla vesisateessa. Pitkän hellekauden jälkeen juoksulenkki vesisateessa tuntui mahtavalta, happea riitti ja oli niin raikasta! Kuumuudesta ei saa koskaan valittaa, mutta kyllä sitä riitti ihan tarpeeksi ja nyt on ihana suunnata kohti raikasta syksyä :) 

Huomenna alkaa pikkuherran isoveljellä koulu ja minua jännittää hirmuisesti! Katotaan ehdinkö treenaamaan huomenna lainkaan, mutta tällä viikolla on tarkoituksena juosta vielä kaksi lenkkiä ja ehtiä jumppailemaan AINAKIN kahdesti! Pumppiin olisi HUIKEETA päästä, mutta katsotaan miten meidän lapsiperhe arki antaa periksi :)

Alla fiiliskuvat etelänleiriltä lännestä!


2 kommenttia:

  1. Jäljet hiekassa... ihan kuin ulkomailla☀

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Tuo paikka on kuin etelässä :) Aurinkoja sinne!

      Poista