lauantai 18. lokakuuta 2014

Testissä Mamma boot camp!Keskiviikkoaamuna käytiin pikkuherran kanssa testaa mamma boot camp. Sää oli viileä ja todella syksyinen, mutta silti lisäksi paikalle oli löytänyt lähes kymmenen mammaa. Neljäkymmentäviisi minuuttia kestävä tunti lähti liikkeelle reippaalla vaunukävelyllä, jonka päätteeksi teimme kevyitä askelkyykkykävelyitä, koordinaatiota ja herättelimme kroppaa. Vaunut ja vauvat kulkivat koko ajan mukana, mutta pääroolissa olimme me mammat. Alkulämmittelyn ja herättelyn jälkeen teimme lihaskuntoa kuntopiirityylillä. Lihaskunnossa oli huomioitu kaikki suurimmat lihasryhmät sekä se, että monella meistä oli vielä palautuminen synnytyksestä kesken.  Kahden lihaskuntokierroksen jälkeen teimme vielä muutamat pidot ja loppuvenyttelyt ja tunti oli siinä.

Itselleni tunnista jäi tosi hyvä fiilis! Kuten ohjaaja, itsekin äiti, sanoi, ei tämän tunnin tarkoitus ole olla mikään rääkkitunti, vaan sen tarkoitus on tukea synnytyksestä palautumista ja antaa voimaa ja energiaa aloittaa taas liikunta raskauden ja synnytyksen jälkeen. Mielestäni tunti oli oikein oiva juuri siihen tarkoitukseen! Ja minusta oli myös ihana liikkua kymmenen muun mamman kanssa, vertailla vaunua ja jutella vauvoista. 

Tällä hetkellä täällä Helsingin alueella mamma boot camppia on Lauttasaaressa, mutta ensi viikosta alkaen myös Töölössä ja jatkossa kenties muuallakin! Suosittelen kaikki mammoja kokeilemaan, itse ainakin lähdin tunnilta hymyssä suin sopia hiki mukanani. Ja pikkuherrakin viihtyi kohtuu hyvin vaunuissa, vaikka oli KOKO ajan hereillä :)

Lisätietoja Mamma boot campista löytyy 
1 kommentti: