maanantai 13. lokakuuta 2014

Energiaa!

Viime viikko meni ja tuli. Työprojekti mammalomalla yhdistettynä kipeisiin lapsiin ei ollut paras mahdollinen ratkaisu, mutta kunnialla selvittiin ja se on pääasia. Viime viikolla ehdin treenailla neljänä päivänä, joka tarkoitti yhtä spinningiä, yhtä muokkausta ja kahta juoksulenkkiä. Vähäunisten öiden jälkeen sain liikunnasta paljon energiaa ja ennen kaikkea aikaa hetkeksi vain itselleni.

Energiaa saan liikunnan ohella myös yllätys, yllätys ravinnosta. Myönnän olevani herkkupylly, mutta myös jonkin asteinen terveysintoilija, joten smoottarit ovat minulle oiva ratkaisu nopeiksi, energiaa antaviksi aamu-, väli- ja iltapaloiksi.  Ja ne vievät sopivasti myös herkkuhimoja pois. Etenkin jos laittaa mukaan banaania. Tässä tämän illan smoottari, joka samalla antaa energiaa ja puhdistaa.

Energiaa! - smoottaria
Yksi annos

1 banaani
1 omena
2dl appelsiini tuoremehua
1tl vehnäorasta

ja eikun bleenderiin ja juomaan!

Ps. tällä viikolla on tarkoitus palata taas ruotuun ja päästä treenailemaan ainakin viidesti! Viikon korkkasin jo spinningillä ja loppuviikolla on tarkoitus päästä juoksemaan, pumppailee ja mamma bootcamppiin, jonne minut kutsuttiin tutustumaan, jeij! Ohjelma siis kokonaisuudessaan tässä:
Ma: spinning TSEK!
Ti: juoksu 6-8km
Ke: mamma bootcamp
To: juoksu 6-8km
Pe: pumppi
La: vp
Su: vp/perheen yhteistä liikuntaa

Energista viikkoa!

5 kommenttia:

 1. Varmaan herkullista, mut vähän pahan näköistä:))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tuo vehnäoras tekee smoottareista vähän kuraveden-näköistä, mutta se tekee hyvää niin ulkoisesti kuin sisäisesti :)

   Poista
 2. Ihanaa, löysin kivan uuden blogin ja samoilla tavotteilla kun itselläni on ;) Itse olen menossa ekaan juoksutapahtumaan, hcr 2015 myös siis täällä maksettuna. Kiva seurailla juoksujuttujasi, ruokajuttuja jne.

  Meinaan itsekkin ruveta enempi kirjoittamaan juoksuista, treeneistä...

  VastaaPoista
 3. Huippua kuulla Janica :) Samat tavoitteet ja meiningit! Käyn heti tsekkaa myös sun blogin! Ihanaa ja energista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Hienosti treenaat! Hyvä hyvä! :)

  VastaaPoista