tiistai 16. syyskuuta 2014

Kalenteri

Kalenteri on meidän perheessä suuressa roolissa. Rakas avopuolisoni vaatii minua kirjoittamaan jokaisen tekemäni suunnitelman kalenteriin, koska muuten hän ei varmasti muista missä, milloin ja miksi pitää olla missäkin. Kiitos siis tekniikalla synkronoivista kalentereista, sen avulla minä, K ja kaikki lapsoset olemme siellä missä milloinkin pitää.

Aktiivisen kalenteri käytön vuoksi, suunnittelen oikeastaan aina edellisenä viikonloppuna tai heti alkavan viikon alussa tulevan viikon treenini. Ja kun ne siellä kalenterissa lukee, tulee ne myös tehtyä ja tekosyitä tekemättömyydelle on hankalampi keksiä. Olen kuitenkin armollinen itselleni, jos tiedän, että edessä on kiirettä ja hässäkkää, en edes suunnittele näille päiville treenejä. Ajattelin, että aloitan "treeniohjelmani" julkaisun myös täällä blogissa. Jälleen kerran lisää mustaa valkoisella ja painetta tekemiseen :)

Tämän viikon treeniohjelma on seuraavanlainen:
Ma: Spinning 50min (tsek!)
Ti: 6km juoksulenkki (tsek!)
Ke: Spinning
To: 6-8km juoksua
Pe: 6km juoksua (tai enemmän, lenkkitreffit :D)
La: VP - keskitytään K:n maratonin kannustamiseen
Su: hotjooga

Eli tällä viikolla mennään aikalailla juoksu-spinningpainoitteisesti :)

Alla fiiliskuvia aamun juoksulenkiltä. Syksy ja aurinko, huikeeta!

Ps. olen lisänyt blogin alle lukijakohdan. Käyppä lisää itsesi lukijaksi ja kommentoidakin saa rohkeasti :) Otan kaikki kommentit ilolla vastaan!
 2 kommenttia:

  1. Ihanan aktiivinen viikko sinulle ollut! Meilläkin on tuo kalenteri ihan ehdoton, sen avulla pysyy perheen menot kaikkien (lue: miehen) tiedossa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahahaha! Ihana kuulla, et muidenkin miehet on "tälläisiä" :)

      Poista