maanantai 10. marraskuuta 2014

Uutta energiaa etsimässä

Viime viikon sairastelut otti kyl koville ja edelleenkin toivutaan. Pikkuherran lisäksi myös isoveli sairastu ja kun on lapsia sairaana, niin aina itsestään huolehtimen tietysti jää. 

Tänään oli itselle ensimmäinen suht terve päivä ja sen kunniaksi käytiin pikkuherran kanssa vaunukävelee pariin otteeseen. Aamun starttasin alla olevalla energiasmoottarilla, joka oli jälleen maidoton ja gluteeniton ja täynnä hyvää energiaa :)

Aamun omenasmoottari
2 annosta

5rkl luomusoijajogurttia
2dl soijamaitoa
2rkl omenasosetta (itse käytin makeuttamatonta luomu omenasosetta)
1 banaani
1rkl leseitä (itse käytin gluteenittomia kauraleseitä)

Energian etsiminen ja palautuminen jatkuu. Näin marraskuussa energiaa EI paljoa irtoa luonnonvalosta, mutta ainakin itselle tunnelmaa ja talvienergiaa tulee kynttilänvalosta. Ja ah, vähän myös joulufiilistä!

Energiaa viikkoonne!
Ps. Vatsahaaste aloitettu uudelleen :)


4 kommenttia:

 1. Vatsahaasteeseen tsemppiä! :) mulla on itsellä flunssa ollut lauantaista ja pikkuhiljaa alkaa olla onneksi voiton puolella. Ehkä eniten noiden ahmittujen mandariinien takia :D josko huomenna pääsisi jo juoksemaan taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitti! Pääsitkö juoksee? Mä kävin eilen kokeilee corea ja tänään olis tarkoitus mennä vauvajumppailee pikkuherran kaa, kun hälläkin nuhaa enää taudista jäljellä <3 kivaa viikkoa!

   Poista
 2. Jes, löysin tänne sun blogiin. Kommentoit muistaakseni minun blogiani ja kesti hiukan aikaa löytää tänne. Mielenkiintoista juttua. Häähöpsötyksiä luvassa munkin blogissa juoksun lisäksi,

  VastaaPoista