torstai 20. marraskuuta 2014

Liikkumisesta ja vauvajumpasta

Meidän perheessä liikunta näyttelee isoa osaa meidän kaikkien arkea. Minä ja K treenataan niin usein kuin perhearki antaa myöten, isosisko tanssii ja isoveli sirkustelee. Lisäksi käydään uimassa, isommat pyöräilee innoissaan meidän mukana juoksulenkeillä ja tietysti pelaillaan ja kisaillaan leikkimielisesti. Liikunnasta on tehty osa meidän arkea ja lapset ovat tottuneet siihen, että jompi kumpi lähtee treenaamaan ja usein he hinkuvat myös mukaan. Salille heitä ei tietenkään voi ottaa mukaan, mutta lenkille pyöräilemään mukaan voi. Ja se on sit sitä laatuaikaa aikuisen ja lapsen kesken parhaimmillaan :)

Pikkuherran kanssa olemme tietenkin vaunulenkkeilty (juostu tai kävelty) heti alusta alkaen ja nyt vauvajumppailtu Elixiassa salin muutoksesta lähtien. Tunti on mielestäni aika helppo, mutta tunnilla tulee kivasti lämmin ja Pikkuherra tykkää tosi paljon, joten olemme pyrkineet nyt käymään siellä viikoittain. Tunnilta olen löytänyt myös ihanan uuden mamma-kaverin! Vauvauinti aloitetaan ensi kuussa, kun pikkuherran sairastelun vuoksi aloitus siirtyi. Olen aika varma, että uimisesta tulee hänelle uusi suosikki harrastus, niin paljon hän rakastaa suihkussa ja kylvyssä käymistä!

Tänään vauvajumppailin kotona vatsalihashaasteen liikkeet sekä muita lihaskuntoliikkeitä. Pikkuherra oli sopivana lisäpainona ja nauroi ääneen ähinälleni :) Kuvamateriaalia tulee myöhemmin!

Kivaa viikkoa ja aurinkoja tähän pimeyteen!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti