lauantai 15. marraskuuta 2014

Lisää hyvinvointia!

Tällä viikolla on vaunulenkkeilty, juostu, vauvajumppailtu, tehty VATSALIHAKSIA (miten menee muut haasteen vastaanottajat?) ja kävin tehostuksena vielä core-tunnillakin :) Nyt loppuviikosta olen ehtinyt huonosti treenaamaan sukujuhlien vuoksi, mutta vatsalihakset olen kyllä tehnyt säntillisesti.

Tämän vatsalihashaasteen ja tulevien häiden lähestyessä olen alkanut miettimään enemmän myös omaa ruokavaliotani ja hyvinvointia. Vehnä ei ole kuulunut ruokavaliooni lähes kymmeneen vuoteen vatsavaivojen vuoksi ja raskausaikana vatsavaivat vain pahenivat, jolloin jätin gluteenin kokonaan pois ruokavaliostani. Maito tippui pois pikkuherran mahavaivojen vuoksi ja nyt kun ruokavalioni gluteeniton ja maidoton voin itse paremmin kuin koskaan. Myönnän olevani heikko makealle ja paheeni on pepsi maxin/cokis lightin juominen. Liikunnallisen elämäntapani vuoksi minulla ei ole koskaan ollut suurempaa tarvetta laihduttaa ja ajattelenkin syömisen ja ruuan enemmän osana kokonaisvaltaista hyvinvointia kuin hyvänolon tuottajana. Kuitenkin nyt häiden lähestyessä haluan olla parhaimmillani juuri sinä päivänä niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Tällä hetkellä yritän kovasti olla syömättä turhia sokereita, nukkumalla ja liikkumalla niin paljon kuin vauvan kanssa on mahdollista ja pyrkimällä löytämään omaa aikaa niin itselle kuin parisuhteellekkin. Ja tietysti tekemällä VATSALIHAKSIA :D Onko sinulla jotain omia lempparikeinoja lisätä sisäistä tai ulkoista omaa hyvinvointiasi joita voisit jakaa? Tai kaltaistani "parhaimmillani" hääpäivänä-projektia?

Iloista viikonloppua! Me lähdetään sukujuhlille <3 

4 kommenttia:

 1. Vedenjuonti on mun kikka pitää aineenvaihdunta hyvänä ja iho voi paremmin. En myöskään syö vehnää enkä ruista. Ja tietysti perinteinen hymy kaunistaa aina :) hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ihana tuo hymy :) vedenjuonti on kyl ihan must juttu kans mulle! Mukavaa viikonloppua!

   Poista
 2. Täällä tavoitellaan täydellistä kuontaloa hääpäiväksi ensi kevääksi. Juuri nyt on hiukan motivaatio-ongelmia pimeän ajan vuoksi. Miten se suklaa maistuisikin juuri marraskuussa niin hyvältä? Onneksi näistä blogeista saa motivaatiota omaankin projektiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pimeys on kyl ainakin itelle paha niin liikkumismotivaation kuin herkuttelun suhteen. Oon yrittänyt hillitä nyt herkutteluja smoottareilla :) ja teellä! Tsemppiä siis meille täydellisen kuontalon metsästykseen!

   Poista