sunnuntai 11. tammikuuta 2015

Häämessuilua ja nollapäivä

Olipas rentouttava viikonloppu! Vuodenvaihteen jälkeen jälkeen olen antanut itselleni luvan jo hieman häähömppäillä ja hömpötystä kävin lisäämässä eilen yhden ihanan kaasonaiseni kanssa Wanhan Sataman häämessuilla. Meidän häihin messuilta ei löytynyt mitään uutta tai ihmeellistä, mutta laatuseura ystävän kanssa teki taas ihmeitä. Messujen jälkeen käytiin juoksemassa pariskuntalenkki vaunuilla ja illalla vielä syömässä itsekseni laadukkaassa mammaseurassa :) Kirsikkana kakun päällä meillä oli koko viikonlopun ajan kyläilemässä minun serkkuni ja ystäväni sekä pikkuherran kummitäti ja oli ihan mahtavaa jutella pitkästä aikaa rauhassa kun mukana menossa oli vain yksi Pikkuherra :)  

Tämä päivä kääntyi heti aamusta hengailuksi ja lepäilyksi kun tajuttiin K:n kaa ettei oltu kertaakaan vaan oltu meidän uudessa kodissa. Siispä nukuttiin pikkuherran unien aikana, syötiin brunssia pitkän kaavaan mukaan ja kohta mennään vielä saunaan kun saadaan Pikkuherra nukkumaan. Täydellistä.

Suosittelen lämpimästi KAIKILLE välillä täydellistä koti nollapäivää. Rentouttaa ihan hirveesti, niin mieli kuin ruumis lepää ja hei, aika kiva nukkuu paritkin päiväunet oman murun kainalossa. Eikä tarvii lähtee minnekkään!

2 kommenttia: